v
Email: Password:
Login
Register Forgot password
O-PMF 2019 - Zagreb Indoor Orienteering Challenge->Results
Stage:
v

Pos.NameClass ClubCountry Time1 Time

M18
1.Luka Gojmerac M18 OK Ivan MerzCRO  09:05 (1) 09:05
2.Luka Kocijan M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  09:41 (2) 09:41 +00:36
3.Noa Kolarek M18 OK VihorCRO  11:03 (3) 11:03 +01:58
4.Tin Kodba M18 OK VihorCRO  11:47 (4) 11:47 +02:42
5.Vibor Strmečki M18 OK MaksimirCRO  11:56 (5) 11:56 +02:51
6.Jakov Boban M18 OK Ivan MerzCRO  12:08 (6) 12:08 +03:03
7.Jakov Tkalec M18 OK MedjimurjeCRO  12:38 (7) 12:38 +03:33
8.Ozren Pevec M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  14:00 (8) 14:00 +04:55
9.Bartol Perković M18 OK BjelovarCRO  14:22 (9) 14:22 +05:17
10.Andrej Perković M18 OK BjelovarCRO  14:23 (10) 14:23 +05:18
11.Adam Novak M18 OK BjelovarCRO  14:56 (11) 14:56 +05:51
12.Vid Kodba M18 OK VihorCRO  15:43 (12) 15:43 +06:38
13.Janik Martinčević M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  19:27 (13) 19:27 +10:22
14.Janko Hodak M18 OK VihorCRO  19:37 (14) 19:37 +10:32
15.Mirko Tišljar M18 OK OrionCRO  20:50 (15) 20:50 +11:45
16.Noa Kelc M18 OK JelenCRO  22:35 (16) 22:35 +13:30
17.Viktor Pavić M18 OK VihorCRO  25:36 (17) 25:36 +16:31
Petar Jurač M18 OK VihorCRO  dnf disq
Borna Kuzmanić M18 OK JapeticCRO  mp disq
Ivan Pasquino M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  dns disq
Martin Meštrović M18 OK KapelaCRO  mp disq
Mario Lah M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  mp disq
Mika Smital M18 OK VihorCRO  dnf disq
Marko Jurač M18 OK VihorCRO  dnf disq

M45
1.Zdenko Horjan M45 OK VihorCRO  10:15 (1) 10:15
2.Tony Udris M45 South Yorkshire OrienteersGBR  11:25 (2) 11:25 +01:10
3.Srdjan Djidji Markovic M45 PSK PobedaSRB  13:52 (3) 13:52 +03:37
4.Dario Štambuk M45 OK Ivan MerzCRO  14:13 (4) 14:13 +03:58
5.Miroslav Priher M45 OK Ivan MerzCRO  14:59 (5) 14:59 +04:44
6.Damir Gobec M45 OK VihorCRO  15:32 (6) 15:32 +05:17
7.Milivoj Uroic M45 OK MaksimirCRO  17:49 (7) 17:49 +07:34
8.Krešo Špoljar M45 OK KapelaCRO  18:53 (8) 18:53 +08:38
9.Vladimir Tkalec M45 OK MedjimurjeCRO  20:38 (9) 20:38 +10:23
10.Hrvoje Dasović M45 OK KapelaCRO  25:39 (10) 25:39 +15:24
11.Vlatko Tounec M45   26:53 (11) 26:53 +16:38
12.Saša Horvat M45 OK MaksimirCRO  27:42 (12) 27:42 +17:27
13.Ivica Mesić M45 OK VihorCRO  32:51 (13) 32:51 +22:36
14.Predrag Labaš M45 OK Ivan MerzCRO  36:26 (14) 36:26 +26:11
15.Petar Strmečki M45 OK MaksimirCRO  59:16 (15) 59:16 +49:01
Mile Boban M45 OK Ivan MerzCRO  mp disq
Srećko Radulović M45 Orijentacijski klub VaraždinCRO  dnf disq
Tomislav Gojmerac M45 OK Ivan MerzCRO  mp disq
Željko Belaj M45 OK BjelovarCRO  mp disq
Ivo Tišljar M45 OK OrionCRO  mp disq

Muški A
1.Matija Razum Muški A OK JapeticCRO  12:12 (1) 12:12
2.Goran Vodopija Muški A OK KapelaCRO  13:16 (2) 13:16 +01:04
3.Dušan Markovic Muški A PSK PobedaSRB  13:49 (3) 13:49 +01:37
4.Krunoslav Peh Muški A OK KapelaCRO  14:16 (4) 14:16 +02:04
5.Lobel Horvat Muški A OK MaksimirCRO  14:43 (5) 14:43 +02:31
6.Davor Čapeta Muški A OK KapelaCRO  16:25 (6) 16:25 +04:13
7.Tomislav Vuk Muški A OK VihorCRO  17:02 (7) 17:02 +04:50
8.Vanja Suhina Muški A OK KapelaCRO  17:18 (8) 17:18 +05:06
9.Franjo Budi Muški A OK JapeticCRO  17:52 (9) 17:52 +05:40
10.Luka Filetin Muški A OK KapelaCRO  18:20 (10) 18:20 +06:08
11.Filip Cvetković Muški A OK JapeticCRO  19:08 (11) 19:08 +06:56
12.Igor Vukmirović Muški A   19:47 (12) 19:47 +07:35
13.Jan Gobec Muški A OK VihorCRO  20:03 (13) 20:03 +07:51
14.Jura Kukec Muški A OK VihorCRO  20:57 (14) 20:57 +08:45
15.Miroslav Hainž Muški A OK Ivan MerzCRO  21:43 (15) 21:43 +09:31
16.Predrag Krstić Muški A PSK PobedaSRB  22:12 (16) 22:12 +10:00
17.Timo Vilim Gobec Muški A OK VihorCRO  22:53 (17) 22:53 +10:41
18.Zdravko Novosel Muški A OK JelenCRO  24:59 (18) 24:59 +12:47
19.Tomislav Meštrović Muški A OK KapelaCRO  26:03 (19) 26:03 +13:51
20.Miljenko Crnković Muški A   26:51 (20) 26:51 +14:39
21.Nenad Krpan Muški A   33:37 (21) 33:37 +21:25
22.Jure Janković Muški A   38:48 (22) 38:48 +26:36
Tihomir Dugi Muški A OK KapelaCRO  mp disq
Ivan Bublić Muški A OK KapelaCRO  dns disq
Tomislav Varnica Muški A OK VihorCRO  mp disq
Vedran Kaldi Muški A OK KapelaCRO  mp disq

Muški B
1.Luka Kosić Muški B OK JapeticCRO  11:28 (1) 11:28
2.Domagoj Pavlin Muški B OK VihorCRO  14:45 (2) 14:45 +03:17
3.Marijan Turkalj Muški B OK VihorCRO  16:08 (3) 16:08 +04:40
4.Mateo Merlin Muški B OK VihorCRO  19:17 (4) 19:17 +07:49
5.Siniša Lah Muški B Orijentacijski klub VaraždinCRO  20:00 (5) 20:00 +08:32
6.Mario Goljak Muški B   28:03 (6) 28:03 +16:35
7.Miran Koščica Muški B OK JelenCRO  29:51 (7) 29:51 +18:23
Domagoj Delimar Muški B OK KapelaCRO  dns disq

Ž18
1.Zdenka Petra Štambuk Ž18 OK Ivan MerzCRO  09:37 (1) 09:37
2.Jelena Gojmerac Ž18 OK Ivan MerzCRO  10:22 (2) 10:22 +00:45
3.Olga Jerković Perić Ž18 OK KapelaCRO  11:06 (3) 11:06 +01:29
4.Dora Kermek Ž18 OK Ivan MerzCRO  12:06 (4) 12:06 +02:29
5.Mirta Hodak Ž18 OK VihorCRO  13:51 (5) 13:51 +04:14
6.Anja Hruškar Ž18   14:25 (6) 14:25 +04:48
7.Majda Vidaković Ž18 OK KapelaCRO  15:09 (7) 15:09 +05:32
8.Ema Potrebica Ž18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  15:15 (8) 15:15 +05:38
9.Ana Srebačić Ž18 OK Ivan MerzCRO  18:27 (9) 18:27 +08:50
10.Petra Dasović Ž18 OK KapelaCRO  19:00 (10) 19:00 +09:23
11.Melissa Drobić Ž18 OK KapelaCRO  20:55 (11) 20:55 +11:18
12.Wanda Kovač Ž18 OK KapelaCRO  21:03 (12) 21:03 +11:26
13.Ana Smuđ Ž18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  26:46 (13) 26:46 +17:09
Ana Kovać Ž18 OK KapelaCRO  mp disq
Rea Boban Ž18 OK Ivan MerzCRO  dns disq
Lucija Marijela Štambuk Ž18 OK Ivan MerzCRO  dns disq
Monika Pavić Ž18 OK VihorCRO  mp disq

Ž45
1.Mirka Jakšić Ž45 OK MaksimirCRO  14:15 (1) 14:15
2.Gabrijela Baburek Ž45 OK JapeticCRO  15:24 (2) 15:24 +01:09
3.Bojana Nikolić Ž45 OK VihorCRO  16:16 (3) 16:16 +02:01
4.Darinka Lovrec Ž45 OK VihorCRO  21:26 (4) 21:26 +07:11
5.Ana-Marija Pavić Ž45 OK VihorCRO  22:58 (5) 22:58 +08:43
6.Davorka Srebačić Ž45 OK Ivan MerzCRO  23:12 (6) 23:12 +08:57
7.Senija Zadravec Kermek Ž45 OK Ivan MerzCRO  25:15 (7) 25:15 +11:00
8.Beata Adrianna Glinska Ž45 OK KapelaCRO  27:56 (8) 27:56 +13:41
9.Mirjana Horvat Ž45 OK MaksimirCRO  28:21 (9) 28:21 +14:06
10.Karmen Holenda Ž45 Orijentacijski klub VaraždinCRO  33:23 (10) 33:23 +19:08
11.Snežana Todosić Ž45 PSK PobedaSRB  35:48 (11) 35:48 +21:33
12.Sandra Petrin Ž45   38:31 (12) 38:31 +24:16
13.Mirta Boban Ž45 OK Ivan MerzCRO  43:51 (13) 43:51 +29:36
Maja Cvitković Ž45 OK VihorCRO  mp disq
Nada Baturina Ž45 OK KapelaCRO  dns disq
Željka Miljković Ž45 OK VihorCRO  dns disq
Srebrenka Vuk Ž45 OK KapelaCRO  dns disq
Vera Franc Ž45 OK KapelaCRO  mp disq
Ivana Kuzmanić Ž45 OK JapeticCRO  mp disq

Žene A
1.Iva Lovrec Žene A OK VihorCRO  13:15 (1) 13:15
2.Paula Pavlin Žene A OK VihorCRO  13:22 (2) 13:22 +00:07
3.Ana Tišljar Žene A OK OrionCRO  13:56 (3) 13:56 +00:41
4.Mirja Pavić Žene A OK JapeticCRO  14:14 (4) 14:14 +00:59
5.Dora Težak Žene A OK VihorCRO  15:39 (5) 15:39 +02:24
6.Irena Čorko Meštrović Žene A OK KapelaCRO  18:29 (6) 18:29 +05:14
7.Monika Kovaljesko Žene A OK KapelaCRO  19:27 (7) 19:27 +06:12
8.Mia Lovrec Žene A OK VihorCRO  19:34 (8) 19:34 +06:19
9.Nataša Todosić Žene A PSK PobedaSRB  19:59 (9) 19:59 +06:44
10.Ana Mandić Žene A OK KapelaCRO  20:04 (10) 20:04 +06:49
11.Sanda Berženji Žene A OK KapelaCRO  21:11 (11) 21:11 +07:56
12.Monika Martina Sipina Halper Žene A OK JelenCRO  21:31 (12) 21:31 +08:16
13.Sabina Seražin Korper Žene A   23:31 (13) 23:31 +10:16
14.Saša Glagolić Žene A OK KapelaCRO  25:23 (14) 25:23 +12:08
15.Barbara Carević Žene A   27:31 (15) 27:31 +14:16
16.Ines Kos Žene A OK KapelaCRO  27:37 (16) 27:37 +14:22
17.Dorotea Kutleša Žene A OK KapelaCRO  28:12 (17) 28:12 +14:57
18.Maja Kušt Žene A OK VihorCRO  36:08 (18) 36:08 +22:53
Iva Štambuk Žene A OK Ivan MerzCRO  dns disq
Paula Prpić Žene A OK VihorCRO  mp disq

Žene B
1.Nataša Kolarek Žene B OK VihorCRO  14:33 (1) 14:33
2.Jasminka Cindrić Perković Žene B OK MedjimurjeCRO  15:28 (2) 15:28 +00:55
3.Lidija Detić Žene B OK Ivan MerzCRO  19:29 (3) 19:29 +04:56
4.Natalija Šagud Žene B   21:11 (4) 21:11 +06:38
5.Helena Dukić Žene B OK VihorCRO  21:27 (5) 21:27 +06:54
6.Iva Tatić Žene B OK VihorCRO  22:43 (6) 22:43 +08:10
7.Vedrana Radić Žene B OK VihorCRO  25:48 (7) 25:48 +11:15
8.Sanja Penc Žene B OK VihorCRO  26:23 (8) 26:23 +11:50
9.Ivana Mahečić Žene B OK KapelaCRO  30:12 (9) 30:12 +15:39
10.Iva Hruškar Žene B   32:31 (10) 32:31 +17:58
11.Viktorija Gladoić Žene B   43:04 (11) 43:04 +28:31
Juliana Lana Prah Žene B   dns disq
Aida Krkić Drobić Žene B OK KapelaCRO  mp disq
Doroteja Držaić Žene B OK MaksimirCRO  dns disq
Daniela Popović Budi Žene B OK JapeticCRO  dns disq
Ines Jurač Žene B OK VihorCRO  dnf disq
Sandra Bergant Vidaković Žene B OK KapelaCRO  dns disq